reflections and space at Glynde Place

Posted by carlotta on Wednesday October 10th, 2012 at 12:00pm

As the painting and decorating progresses at Glynde Place, each room becomes clean and calm after the huge changes and repairs the building has undergone over the past 16 months. It also changes what I notice and what I am drawn to photograph. The soft light of a rainy afternoon articulated the panelled walls of a ground floor room, and highlighted reflections in a new glassed-in shower stall.

Glynde-12.10.09-12

Glynde-12.10.09-26

Click here for similar images or more information.

Posted in: architecture and renovation and tagged in: , , , , ,

Subscribe to my blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

related articles


photo of the week: Southover Grange is open

Posted by carlotta on Friday April 21st, 2017 at 7:50am

see the full article...

Glynde Place: the craftsmen

Posted by carlotta on Wednesday June 19th, 2013 at 7:31am

see the full article...

Glynde Place: transparency/opacity

Posted by carlotta on Tuesday June 18th, 2013 at 7:48am

see the full article...