Chris Ofili’s design looks like snow

The Stephen Lawrence Trust is transforming into a co-working hub for architects, designers and creatives and I have been documenting this building process.

As you have no doubt seen from my previous photos of the week, the introduction of orange is very significant to the new design for the Centre. On my most recent

visit, the strip of lights under the balcony edge were on, turning this little corner so warm and vibrant it made Chris Ofili’s beautiful window screen look like snow in the background.

You can find out more about all the great things that the Stephen Lawrence Trust does here, a link to the new co-working hub website here and more of my photographs from this site here.

Stephen Lawrence Charitable Trust during renovation, Chris Ofili screen on window

Search