The underwater room

Building materials can play the strangest visual tricks. This skylight was covered in a blue plastic film that filtered watery light down into the room below. The two light fittings were also wrapped in plastic, somehow making them appear like they were floating up the wall, accentuating the underwater feeling inside the room. I would happily have stayed there soaking up that sense of submersion. Perhaps it relates to all the time I have spent lately in and on the sea.

This watery room is in an old barn that I’ve been photographing for the past couple of years as it becomes luxury holiday accommodation. The Grain Store is nestled right in the midst of the South Downs, surrounded on all sides by soft rolling hills. You can find more photos of this project here.

Please get in touch if you have an event, a celebration or a portrait you would like to have photographed or, of course, a building project documented.

AWARD-WINNING: I am very pleased to announce that my photograph of the Stephen Lawrence Trust Centre came second place in its category at the Event Photography Awards 2019. You can read more about it here.

Search





error: Content is protected.